Понеділок-п’ятниця
з 9:00 до 18:00

Search
Generic filters
0 0

Провідний тренер Ericson Laboratoire Брюно Фоше презентує інноваційну лінію Suprême 4D


Suprême  4D – це косметологічний anti-age догляд, спрямований на дуже вимогливих клієнтів, на тих, хто дійсно хоче ефективно пильнувати за своєю шкірою з винятковим комфортом та завжди з надзвичайною ефективністю. Ми акцентуємо увагу на концентраціях, відчуттях і всьому, що привертає людей, які шукають передовий професійний анти-віковий догляд, та догляд, який попереджує передчасне старіння.

Цей догдяд впливає на три рівня шкіри – епідерміс, дерму та дермально-епідермальне з’єднення – основні структури шкіри.

Suprême 4D працює над відновленням структурних речовин, зіспокоянням шкіри, над дисхромією та пігментними плямами, та вразливістю гідроліпідного бар’єру. Помітний дуже сильний регенеруючий ефект, завдяки активному компоненту в косметологічних засобах, який є близьким по дії до ретинолу, але ще більш удосконаленим та ефективним. Також йде компенсація дефіцитів, які можуть виникнути в шкірі + повернення виняткової, міцної життєвої сили. Ви даруєте шкірі нову молодість! Таким чином, Suprême 4D працює над всіма ознаками старіння, особливо це актуально для жінок віком понад 45 років в якости анті-ейдж (anti-age) впливу, та до 45 років для попередження та профілактики передчасного старіння.

Suprême 4D працює з тими рівнями шкіри, які стають вразливими та виснаженими з втратою гідроліпідного бар’єру.

Наприклад, в епідермісі помічаємо сильне уповільнення оновлення кератиноцитів, погане розподілення меланіну. Функція бар’єру неефективна, і тому бачимо, що шкіра стає більш тьмяною, є проблеми з пігментацією, з’являються пігментні плями, є хронічна сухість. І все це – прояви передчасного старіння.

Також, є дегенерація дермально-епідермального з’єднання, яка заважає належній сполучності між дермою та епідермісом. Порушена міжклітинна комунікація. Отже, дермально-епідермальне з’єднання стає менш ефективним з плином часу, і звісно, зменшується обмін речовин між дермою та епідермісом.

На рівні дерми фібробласти знижують активність метаболізму. Таким чином, спостерігається якісне та кількісне зменшення структурних елементів міжклітинного матриксу: колагену, еластину та глікозаміногліканів, зокрема гіалуронової кислоти. Зменшення кількості води в дермі призводить до зниження тургору шкіри, зникнення її здорового та рум’яного вигляду. Якість епідермісу повністю залежить від якості дерми, оскільки кровотік в епідермісі відсутній. Тож, відновлення здоров’я та ефективної комунікації в дермально-епідермальному з’єднанні призведуть до візуальної привабливості шкіри та попередять появу вікових змін.

Яким чином діє SUPREME 4D? –

Догляд працює над основними факторами старіння шкіри, зосереджуючись на структурі шкіри, втраті її структурних речовин, зменшенні пружності та тургору шкіри, а також над пігментними плямами. Також працює над зміцненням гідроліпідного бар’єру, який послаблюється з часом. Таким чином, SUPREME 4D сприяє регенерації позаклітинного матриксу, стимулює комунікацію між клітинами та між дермою та епідермісом, а також компенсує втрату ліпідів. Працює над регенерацією та омолодженням потенціалу нашої шкіри, отже, гальмує та попереджує старіння!

Йде значне прискорення швидкості диференціювання клітин на рівні епідермісу, регулювання активності меланоцитів, стимуляція метаболізма фібробластів – оптимізується структура шкіри!

З’єднання між дермою та епідермісом важливе для молекулярних обмінів між цими двома шарами. SUPREME 4D посилює бар’єрну функцію, забезпечує збереження вологості і підтримує рівень церамідів та ліпідів, тобто йде відновлення гідро-ліпідного балансу.

Таким чином, догляд працює над оновленням структури шкіри, використовуючи три типа активних інноваційних компонентів:

Біо-пептид виняткової, унікальної ефективності, рослинного походження. Він має загальний ефект, схожий на ретинол. Його можна назвати “Link.” Ефективність цього біо-пептиду дозволить одночасно працювати над оновленням клітин, оптимізацією структури дермально-епідермального з’єднання, а також на підсилення бар’єру шкіри на рівні епідермісу. Це охоплює все, що нас цікавить.

Новий технологічний комплекс «управління часом» з особливими компонентами, які мають одночасно підтягуючий (ліфтинг) та регенеруючий (омолоджуючий) ефекти на шкіру.

Дорогоцінні рослинні олії, висококонцентровані в фітонутрієнтах, які відомі своїми властивостями для регенерації, живлення та відновлення ліпідного бар’єру епідермісу, для комплексного захисту шкіри.

Таким чином, цей anti-age догляд має ці три інноваційні технології разом (в сінергії) для роботи на всіх трьох рівнях шкіри.

Одже SUPRÊME 4D:

1. Це передова біотехнологічна альтернатива ретинолу – винятковий інноваційний біопептид, якій відновлює якість епідерміса, дермально-епідермального з’єднання і дерми.

2. Це технологія «TIME CONTROL» – дозволяє працювати над глікобіологією, яка поєднує функції антивікових маркерів та глікополімерів з ефектом підтягування (ліфтингу).

3. Це цінні рослинні олії, які містять природні речовини, компенсують дефіцит ліпідів та мікроелементів шкіри, відновлюють ліпідний бар’єр для ії захисту.

ІННОВАЦІЙНИЙ БІОПЕПТИД:

Перший компонент – біопептид – працює з ефектом, схожим на ретинол, як вітамін A. Але ми знаємо, що чистий ретинол, чистий вітамін A, може мати неприємні ефекти на тонку і суху шкіру. Отже, в ньому використовується молекула, яка має ту саму дію, але без небажаних побічних ефектів.

Цей активний біопептид, отриманий з екстракту клюкви. Клюква – це насправді дивовижне відкриття! Біопептид має вражаючий ефект на трьох рівнях шкіри: на дерму, на з’єднання дерми та епідермісу, так само, як і ретинол. А також він працює на рівні дерми з фібробластами, збільшуючи виробництво структурних елементів дерми: колагену та еластину, підвищуючи ретикуляцію колагену. Іншими словами, відновлює якість волокон колагену, а також підвищує виробництво ГАГів, зокрема гіалуронової кислоти. Забезпечує боротьбу з ензимами, які руйнують волокна, запобігає дії металопротеаз, зменшує запальні процеси. Тобто, відновлює молодість міжклітинного матриксу дерми!

Робота біопептида в дермально-епідермальному з’єднанні:

Підвищення синтезу білків, які з’єднують дерму та епідерміс, покращення зубцювання цього з’єднання для збільшення поверхні контакту та полегшення обміну речовин між дермою та епідермісом, завдяки цьому унікальному активному компоненту.

Диференціація кератиноцитів, когезія клітин та товщини епідермісу. Зменшення пігментації шкіри, усунення пігментних плям. Боротьба з оксидативним стресом, завдяки антиоксидантної активності.

Це підтверджується результатами тестів:

Відносно швидко ми бачимо ефекти, такі як: збільшення синтезу філлагрину на близько 40% за десять днів. Ми також бачимо, що шкіра стає більш гладкою. Через сорок два дні спостерігаємо гладшу шкіру, помітний особливий блиск та сяючий колір шкіри. Все це дуже вражає!

Також помічаємо збільшення синтезу колагену першого типу, зменшення синтезу металопротеїназ. Тобто шкіра матиме кращі, ще кращі волокна і збільшення синтезу гіалуронової кислоти. Всё це веде до збільшення товщини епідермісу.

Раніше ми обговорювали косметологічний догляд Hydra Advanced з приводу аквапоринової активності, і ось тут теж буде ефект на зволоження, оскільки догляд SUPREME 4D відновляє аквапорини та стимулює рух води між дермою та епідермісом, – це також цікавий ендогенний і стійкий ефект. Оскільки ми також боремося з оксидативним стресом – то догляд також підвищує наші природні захисні функції: ми бачимо збільшення на 120% супероксиддисмутази – головного ендогенного антиоксіданту, який бореться з оксидативним стресом. Отже, ефект дуже потужний і доказовий із цим інноваційним біопептидом, який нам постачається з клюкви.

Наступна інноваційна технологія – «Time control», яка походить від глікобіології (з молекулярної біології).

Глікобіологія – це вивчення взаємодії гліканів з клітинами нашої шкіри. Ця технологія працює над взаємодією з конкретними рецепторами, які є на мембранах кератиноцитів, меланоцитів та фібробластів. Проблема полягає в тому, що кількість гліканів зменшуються з віком, що може вплинути на роботу наших клітин. Таким чином, Ericson Laboratoire розробила новий активний компонент, який був отриманий з льону, конкретно – специфічний глікан цієї рослини.

В льоні було виявлено дуже малу кількість високоефективного глікану – приблизно 1,5% вмісту в екстракті льону, але його вплив дуже інтенсивний. Фактично, він буде доповнювати та посилювати дію першого біопептиду в дермі. Ми помітили, що він активує діяльність фібробластів, збільшує виробництво колагену, збільшує кількість глікозаміногліканів і гіалуронової кислоти, що важливо для відновлення якості дермального матриксу та з’єднання дерми та епідермісу, а також він збільшує кількість колагену четвертого типу, що є ключовим елементом в цьому з’єднанні дерма-епідерміс.

На рівні епідермісу він стимулює диференціацію кератиноцитів та збільшує товщину епідермісу . Отже, це матиме посилюючий ефект впливу біопептиду, а також власні доповнюючи властивості.

Також є дуже переконливі результати тестів з цим значним досягненням. Помітний вплив на стимуляцію клітинного оновлення, оптимізація структури шкіри, збільшення синтезу колагену, проліферація (регенерація) фібробластів, синтез люмікану. Що це за річ? Це те, що з’єднує колаген! Також йде захист ГАГ, зміцнення тургору шкіри.

Другий етап інновацій – це глікополімери з ефектом підтягування (ефектом ліфтінгу) і це важливо, коли ми працюємо в анти-віковій (anti-age) сфері. Тут застосовані два рослинні полісахариди. Вони мають інтенсивні механічні властивості потужного ліфтингу.

Мова йде про дві конкретні рослини:

Перша рослина є кущем і росте в Південної Амеріці між Чилі та Перу, та живе в екстремальних умовах. Ця рослина містить активні компоненти, що допомагають їй виживати. З ії екстракту отримується надзвичайно потужний актив – один з гліко-полімерів – глікопірролат з ефектом підтягування (ліфтингу). Та друга частина, яка виробляється з водорості теплих морів. Цей комплекс глікополімерів має потужний ліфтінг ефект, розгладжує мікрорельєф шкіри, а також є чудовою базою під макіяж.

Третій етап – це властивість незамінних жирних кислот, які застосовуються в догляді.

Доглядові засоби містять омега-три та омега-шість поліненасичені жирні кислоти, які є необхідними для структури наших клітинних мембран та наших клітин загалом. Це також має вплив на ліпідний бар’єр шкіри, забезпечуючи регенерацію та протизапальний ефект. Це збільшує еластичність, гнучкість та яскравість шкіри. Таким чином, фахівці Ericson Laboratoire обрали три рослини, три екстракта, які відомі своїм великим вмістом цих жирних кислотах. Ми називаємо їх багатожирними. Це три олії: олія шипшини, олія камеліни (рижика) та олія марули. Дійсно, вони містять все: вітаміни групи В, вітаміни: А, C, Е, вітамін F (поліненасичені жирні кіслоти) – отже, активні речовини, які одночасно є регенеруючими, зміцнюючими ліпідний бар’єр, антиоксидантними та навіть відбілюючими.

Олія камеліни (рижика) містить багато олеїнових кислот, вони є потужними для заспокоєння та відновлення шкіри. Масло марули буде балансувати ліпіди, сприяти сяйву шкіри, захищати її від вільних радикалів.

Ароматична піраміда цієї лінії вражає своєю вишуканою ніжністю. Навіть за наявності потужних компонентів, таких як мед та персик – у верхніх нотах, пелюстки троянди, малина та білі квіти – в серцевих нотах, білого мускусу та ваніли у базових акордах – ці аромати виявляються надзвичайно приємними, ніжними та делікатними.

Тепер перейдемо до косметичних препаратів лінії SUPREME 4D.

1. Косметичні засоби для кабінету (професійний косметологічний догляд) – це коробки-набори на чотири процедури, в яких ви знайдете все необхідне для догляду за шкірою в кабінеті косметолога. Можна помітити, що тут більше немає молочка, лосьйону чи будь-якого спеціального засобу для очищення, – це все можна знайти в базовій очищуючій лінії Fundamentals. Також є ложки для спеціального кріо-масажу. Вони не включені у комплект (кіт), вони продаються окремо.

2. Також окремо є продукти для продажу клієнтам, тобто для домашнього догляду. Їх не так багато – лише три засоба. Це сироватка і два креми: один легкої текстури з підтягуючою дією (з ліфтінг ефектом), а інший дуже насиченої текстури – Живильний регенеруючий крем.

Отже, можна дійсно помітити різницю між попереднім доглядом Supreme та новим Supreme 4D! Додано набагато більше активних речовин та набагато більше інноваційних технологій у формули цього сучасного анти-вікового догляду.

У попередніх засобах був компонент, схожий на ретинол, та діосгенін, який є фітогормоном (з екстракту дикого ямса).

А у новому догляді використали технологію “ретинол Lite” з надзвичайно потужною дією – це винятковий, унікальний біопептид, також включили велику кількість рослинних екстрактів, багатих гліканами.

І тепер йде вплив на три рівня шкіри: епідерміс, дерму та дермально-епідермальне з’єднання, а також на зволоження і універсальну регенерацію. Чого бракувало у попередньому догляді – це активного компонента, який би працював з меланіном (пігментом шкіри). Новий догляд буде ще, насправді, доглядом для освітлення гіперпігментації і це помітно вже після першої процедури. Також йде відновлення рівня ліпідів (ліпідного бар’єру) за допомогою рослинних екстрактів, дуже багатих на жирні кислоти.

Тепер докладніше, що є всередині цього професійного набору, що є для домашнього догляду і в складі цих кремів та сироваток.

Спочатку Реструктуризуючий концентрат – сироватка для шкіри обличчя, яку можна знайти тільки в кабінеті, це перший препарат, який використовується під час процедури, і він призначен лише для професійного використання. В ньому знаходяться всі активні компоненти, які вже були описані: біопептиди, глікани, гіалуронова кислота та додатково рослинні компоненти. Концентрат має не тільки регенеруючу дію, но також антиоксидантну, поживну та зволожуючу, тобто загально омолоджуючу дію.

Другий препарат, який є і в професійному і домашньому доглядах – це Ревіталізуючий еліксір – сироватка для шкіри обличчя: флакон-помпа для дома та саше в професійному наборі. Інгредієнти – біопептид, глікани, гіалуронова кислота, а також ліфтінговий гліко-полімер, який поєднаний з женьшенем та олією шипшини. Таким чином, на відміну від першої сироватки, в ній буде ефект зміцнення – ліфтингу.

Тепер перейдемо до кремів. Перший з них – Toning Pro Lift. Цей тонізуючий ліфтинговий крем можна знайти тільки в домашньому догляді. Як і всі креми, краще використовувати його після нанесення сироватки, ввечері та вранці, особливо вранці, тому що ефект ліфтингу найбільш цікавий саме в цей час. Тут також є всі активні компоненти, які ми вже бачили: біопептид, комплекс гліканів, гіалуронова кислота, а також ліфтинговий гліко-полімер, та олія камеліни (рижика). Так, це – денний анти-віковий ліфтінг – крем, в якому є гіалуронова кислота для зволоження, а також олія камеліни для протизапальної дії, завдяки своїм омега-3 кислотам.

Другий крем – Radiance firming crem – це більш живильний та багатший крем для зрілих жінок. Він комфортний для всіх типів шкіри, але йде лише для професійного використання, для завершення процедури. З олією каріте та олією марули, а також тут є мікс з головних компонентів.

Крем Regenerating pro-density cream – регенеруючий зміцнюючий анти-віковий крем з ультра насиченою текстурою. Його треба наносити на все обличчя та виконувати масаж із послідовним застосуванням ложок для кріо-масажу. Тобто це крем, який використовується для масажу ложками. Дуже поживний та багатий склад: регенеруючий біопептид, комплекс гліканів, олія примули вечірньої та олія бурячника. Це дійсно чудовий крем для масажу в кабінеті, а також і для домашнього догляду вранці та/або на ніч. Це дуже комфортний крем для людей, які потребують, якщо можна так сказати, дуже поживну щільну текстуру – для тих, кому потрібно захиститися від холоду, чи у яких дуже виснажена шкіра і вони люблять більш густі креми. Зараз стає холодніше і багатьом подобається ця густина крему!

Наступний препарат, який є в професіональному догляді – Ремодулююча крем-маска – це крем для створення фільмогенної маски, на яку накладаются смужками бінти, які необхідно вирізати по зонах і підв’язувати під підборіддям та потім активувати флюїдом-фільмогеном, який пластифікує маску. Тут можна знайти специфічні активні компоненти: плівко-утворюючий гліко-полімер, рослинний гліцерин і екстракти водоростей. Еріксон лабораторія вдосконалила цю маску і надала їй специфічні активні інгрідієнти для нового догляду.

Флюїд-активатор фільмогену, який дозволяє «пластифікувати» маску, призначений для того, щоб покращити проникнення активних компонентів та ліфтінг ефекту. Звісно, ці два препарата – тільки для застосування в кабінеті, тобто для професійного догляду.

Отже, почнаємо справжній професійний догляд за обличчям:

1. Перше – ми починаємо з демакіяжу та очищення обличчя за допомогою молочка + тоніка з лінії Fundamentals по типу шкіри.

2. Другий етап – це глибоке очищення (пілінг) завдяки одному з трьох екфоліантів – вибираємо по чутливості шкіри: дермо-гам для більш чутливої шкіри, клінікал пілінг – для більш стійкої шкіри чи перфект сюрфейс – цукровий скраб,який розчиняється з водою.

3. З третього етапу починається безпосередньо професійний протокол Суприм 4Д:

Беремо з коробки перший реструктуризуючий концентрат (анті-ейдж сироватку), наносимо на шкіру і робимо легкий масаж, він легко проникає.

4. Потім застосовуємо регенеруючий щільний крем, який є найбільш поживним з усіх кремів, і по ньому будемо виконувати масаж: спочатку дренажний, а потім беремо масажні ложки і робимо кріо-масаж вже з ними. Проте, завжди рекомендовано звертатися до проф.протоколу і відео, яке є на веб-сайтах.

5. Готуємо бінти за допомогою вирізання смужок – для лоба, носа, рота, шиї і довгої смужки для овалу обличчя.

6. Наносимо крем-маску з ліфтінг ефектом на шкіру, та потім на марлеві смужки, які розміщуємо одну за одною, з ефектом підтяжки, формуємо так зване «яйце Великодня». Заповнюємо всю марлю цією маскою.

7. У наборі є пляшечка рідини – активатора маски – пластифікуючего розчину. Наносимо 15 мл на ватний диск і помпажно розподіляємо розчин на все обличчя поверх маски. Якщо потім ви проходите по поверхні маски цими ватними дисками і в вас немає ніяких катишків, то це означає, що цього достатньо. Для більшого комфорту, рекомендуємо перед маскою на зону очей накласти диски, зволожені лосьйоном з лінії ай-зон для зволожуючої дії зони навколо очей.

8. Через 20-25 хвилин знімаємо маску і протираємо обличчя лосьйоном за типом шкіри, також прибираємо ним залишкі маски.

9. Беремо з проф.кіта саше з сироваткою для шкіри обличчя – еліксир Revital Lift (ця сироватка, яка йде також для домашнього догляду) і робимо м’який відновлюючий масаж.

10. Останній етап – наносимо крем для сяйва та зміцнення, і цим закінчуємо процедуру, яка тривала приблизно 75 хвилин.

Приділяйте увагу проведенню професійних процедур курсом. Найефективнішим буде курс з чотирьох процедур – принаймні одного догляду на тиждень, або раз в 15 днів, поєднуючи його з сироваткою та кремом вдома, щоб отримати тривалий, стійкий та особливо дуже вражаючий візуальний анти-віковий ефект для попередження передчасного старіння.

На цьому закінчуємо презентацію Suprême 4D. Якщо у вас є питання – час задати їх у коментарях!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    0
    Кошик
    Кошик порожній
      Search
      Generic filters
      Функція у розробці

      ВИБАЧТЕ!
      Ми працюємо над цим функціоналом. Спробуйте пізніше :)